Aktuellt

KURSER & WORKSHOPS

Symbolon Stockholm tillhandahåller en unik ledarutBILDning där blir diplomerad Symbolpedagog. En utbildning under ett år som inte är en "Quick fix". Utbildningen förläggs medvetet på sådant sätt att deltagaren får ta tid i anspråk, vilket behövs för återhämtning och inhämtning av nya fördjupade kunskaper. En processinriktad utbildning med fokus på varaktighet, anpassad till arbetslivet i dagens samhälle.

 

Symbolon Stockholm tillhandahåller även kortare kurser, workshops för att du ska få prova-på och smaka på symbolspråkets kraftfulla väg till högre medvetande. Via symbolspråket finns en väg från inre till den yttre kommunikationen som har använts medvetet och omedvetet från tidens begynnelse. Idrottsvärlden, makthavare såsom krigsmakt, kyrkan och i marknadsföring använder symbolspråket strategiskt. Gör det du också för det goda syftet att uppnå sund tillväxt genom att må bra, utvecklas och utBILDas - gå från inre kommunikation till yttre, och tvärtom. Tillämpa den "yttre" symboliken och finn den "inre". Ladda symbolerna för att skapa ett högre medvetande till bättre strategier för att förädla var dag.

KALENDARIET FÖR ATT UPPTÄCKA SYMBOLPEDAGOGIK - Företag/organisationer och månniskor på väg är som att lägga pussel!

För stor och små barn

Gör ditt eget avtryck - Skaparverkstad

Med Astrid, Elisbet och Karin

Under påsken hölls "ett showroom" med symbolen och konsten som metod i Orangeriet, Leufstabruk, ett av Upplands vackraste vallonbruk, under "Konst på väg" #kpv - artikel i UNT om invigningen

När orden tar slut. För dig som är jobbar med människor i företag, organisationer - inom tex polisen, skola/utbildning, sjukvård. Tierp/Örbyhus V41 under den sk "framtidsveckan"

 

Måndagar kl 1130-1400 Regelbunden uppföljning och samtidigt tid för återhämtning. Har du en frågeställning eller ett problem finns möjlighet att dryfta detta på ett kreativt sätt. Ta med dig din lunch - ät den i pausen. Vi bjuder på kaffe/te.

KORTARE KURSTILLFÄLLEN

Sagolikt - skriv och berätta en saga

Med Elisbet Martinsson - även VedicArt

Gör ditt eget personliga bokslut, 1a måndagen/mån

Med Karin Axzell Nymark

En bilddag fördjupar

Från mytos till logos och sanningen närmar sig!

Kollaget blir din målbild, kreativitet leder dig dit

Kreativa sätt under ett kortare eller längre tillfälle. Finn nya sätt att leda sig själv och leda andra - anlita oss för tillfällen att prova på bild- och symbolpedagogik. Du väljer plats - vi hjälper dig!

För dig som vill satsa på en hel helg och gå lite djupare, identifiera gemensamma värderingar och arbeta med feedback och empatisk kommunikation.

Tvista till din egen dag med din arbetsgrupp. Hur vill du leda och arbeta med visionen och mål? Gör din egen kickoff dag! Gör det strategiska arbetet nytt!

Välj att prova på en för- eller en eftermiddag. Börja eller sluta din dag i en passionerad frisk anda. Hitta din egen "mocktail", se nyktert på en utmaning.

UTBILDARE

 

Symbolons erfarna utbildare handleder dig på ett professionellt sätt och skapar ett rum i trygghet och tillit för att kunna mötas på alla plan.

TA KONTAKT

 

Adress: Odelbergs Väg 11

134 40 Gustavsberg

Email: info@symbolon.nu

Telefon: +46 708 353 924

UNGERFÄRLIGA TIDER

 

Måndag-Fredag: 10:00 - 16:00

Lördag: stängt

Söndag: stängt

© Copyright. All Rights Reserved.